Zero Zero 24

Zero Zero 24

Hooghoudt Zero Zero 24 is een ode. Een ode aan de momenten waarop alcohol geen plaats heeft aan tafel. De momenten waarop je extra wilt genieten zonder alcohol, waarbij het gaat om smaak, beleving en beloning. Hooghoudt Zero Zero 24 is ook een ode aan onze Rijke Jenever No. 24, die ooit ontworpen is door de 2e generatie Hooghoudt in een tijdperk waarin deze smaken hun tijd ver vooruit waren en waarbij de distilleertechnieken tot in de uiterste perfectie werden beheerst. Nu is de tijd gekomen om deze smaken hun weg te laten vinden naar liefhebber en connoisseur.

Onze Zero Zero 24 is zo gemaakt dat het zich volledig geeft in combinatie met een fris bruisende partner. Denk aan bruisend water of tonic. Het hart van Zero Zero 24 wordt gevormd door jeneverbes en lavendel met een vleugje vlierbloesem. We hebben de authentieke receptuur van de 2e generatie Hooghoudt omgevormd tot een alcoholvrije drank met vleugje Groningse nuchterheid.

Hooghoudt Zero Zero 24 heeft in 2020 een zilveren medaille gewonnen tijdens de London Spirits Competition.

Proefnotitie
Geur: fris bloemige geur van lavendel met een citrustoon, aantrekkelijke jeneverbesgeur die zorgt voor een friskruidige toon. Heerlijke lente-/zomergeur.
Smaak: frisse smaak, de bittertjes van de tonic worden mooi in balans gebracht door de bloemige- en kruidige smaak van de Zero Zero. Sappig en dorstlessend van hoge kwaliteit. Het vakantiegevoel in je glas!

Wat maakt Hooghoudt Zero Zero 24 uniek?

  • Individueel in een koperen ketel gestookte kruiden voor zuivere smaak en geur.
  • De distillaten zijn geblend op geur en smaak waarbij lavendel en jeneverbes het geurpalet het meest kleuren.
  • De distillaten zijn zo krachtig dat slechts weinig nodig is om een vloeistof te creëren met een verfijnde maar ook uitgesproken smaak en geur.
  • De receptuur is gebaseerd op het aloude recept van de Rijke Jenever No. 24 uit het receptenboek van Ludolf Wietse Hooghoudt.
  • Komt het best tot zijn recht in de mix met bruisend water of tonic. Volledig in lijn met de trend van nu: alcoholvrije kwaliteitsdranken.

 

 

Smaaktonen
  • Jeneverbes
  • Lavendel
  • Vlierbloesem
Profiel
Serveertemperatuur: 15 graden
Smaakintensiteit:
Alcohol: -
Inhoud: 700ml
Store Locator

18 years or
older?