Culinair expert Laurens

Laurens is de meest gastvrije man van de regio, misschien wel van heel Nederland. En als iemand weet hoe je lekker nog lekkerder maakt, is hij het. De culinair expert heeft dan ook een licht culinaire fetisj; hij combineert nog smaken in zijn slaap. De fijnproever kiest  voor ambachtelijke en met passie gemaakte producten. Laurens zorgt dat ze samen nog veel beter worden dan los van elkaar. De Rijke jenever 45 in combinatie met koud gerookte zalm of oesters bijvoorbeeld, of oude jenever met overjarige kaas van Kleikracht uit Winsum met Ricotta-cashewnotendip. Of wacht, die zachte geitenkaas met lavendelhoning en peer gemarineerd in steranijssiroop in combinatie met Rijke jenever 24… Laat Laurens het je vertellen, je smelt gegarandeerd.

‘De meest goddelijke combi met Hooghoudt? Ik heb een voorliefde voor gelagerde moutwijn, maar kip gemarineerd met ketjap, citroengras, gember, Spaanse peper en scheutje Bruine Jenever is ook onweerstaanbaar. Gril de kip krokant op de houtskool barbecue en drink er een Bruine Jenever met ginger ale bij. Heerlijk!’

Alle ideeën van Culinair expert Laurens

Rijke Jenever No 24. Sushi

De Rijke Jenever No. 24 heeft veel florale tonen van lavendel en jasmijn. De Rijke Jenever No. 24 combineert daarmee erg goed met vis. Zo ook met sushi, een spannende vervanger voor de traditionele sake. Lees meer

Graanjenever met notenworst

Hooghoudt Originele Oude Graanjenever met (wal)notenworst is een mooie combinatie voor de borrel. Het notige karakter van de worst past namelijk uitstekend bij het notige bestanddeel van de moutwijn in de Originele Oude Graanjenever. Lees meer

Bruine Jenever Brownies

Door de volle, zwoele smaak is Bruine Jenever heerlijk in combinatie met chocola, bijvoorbeeld in chocoladebrownies. Lees meer

Premium Jenever met carpaccio

Hooghoudt Premium Jenever is heerlijk in combinatie met rundercarpaccio. Een heerlijke, pure en frisse combinatie! Lees meer

Rijke Jenever No.24 met mosselen.

De Rijke Jenever No. 24 heeft veel florale tonen van lavendel en jasmijn. Deze jenever combineert onder andere erg goed bij mosselen. Lees meer

Graanjenever met fenegriekkaas

Een ideale borrelcombinatie: Hooghoudt Originele Oude Graanjenever met fenegriekkaas en ricottadip met speculaaskruiden en cashewnoten. Lees meer

Rijke Jenever No. 45 met paté

Rijke Jenever No. 45 is een smaakvolle combinatie met paté en pruimencompote. Lees meer

hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: