Smaakmakers

Sinds 1888 houdt Hooghoudt zich bezig met het ontdekken van rijke smaken en weten we als geen ander hoe we mensen samen laten genieten. Door al deze jaren ervaring en liefde voor ons vak mogen we onszelf best een Smaakmaker noemen. Deze liefde en toewijding zien we ook terug in een nieuwe generatie talenten. Wij omarmen talent dat met eenzelfde gedrevenheid op zoek is naar het beste, het mooiste en het lekkerste. Alom bekend of nog net niet doorgebroken, we werken graag met ze samen en ondersteunen waar nodig om ervoor te zorgen dat talent komt waar het moet zijn. Daarom presenteren we: Smaakmakers 1888 van Hooghoudt.

Meester distilleerder Frank

Frank houdt van innovatie, vrijheid en het maken van lekkere dingen. Hij is pas 30, maar als meester distilleerder bij Hooghoudt is hij letterlijk de smaakmaker van het bedrijf. Lees meer

Barista Kyra

Kyra is barista uit Groningen. Ze experimenteert met bijzondere ingrediënten en zet haar eigen smaken op de kaart. Zo ook de Dutch Coffee van Hooghoudt. Lees meer

Bartender & Distiller Lennart

Lennart Deddens wilde eigenlijk altijd al échte cocktails maken in Groningen. Het eerste wat Lennart voor Hooghoudt deed was jenever terugzetten op de gin-tonic kaart. Lees meer

Bier-sommelier Peter

Peter is de drijvende kracht achter prachtpub The Dog’s Bollocks brouwt en distilleert zelf in Mofongo’s Distillery. Als bier-sommelier heeft hij een voorliefde voor moutwijn, de basis van jenever. Lees meer

Culinair expert Laurens

Laurens is de meest gastvrije man van de regio, misschien wel van heel Nederland. En als iemand weet hoe je lekker nog lekkerder maakt, is hij het. Lees meer

Mode-ontwerper Jan Boelo

Jan Boelo is modeontwerper met een grote liefde voor ambacht en oog voor kwaliteit. Hij brengt premiumness – en hij ontwierp dan ook ons Premium shirt. Lees meer

hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: