Premium Jenever met carpaccio

Hooghoudt Premium Jenever is heerlijk in combinatie met rundercarpaccio.

Voeg aan deze dun gesneden rundvlees een dressing toe van crème fraîche, Griekse yoghurt, waterkers, vlierbloesemsiroop en honing.
De premium is bijzonder zacht en puur. De dun gesneden rundercarpaccio heeft ook een heel zacht mondgevoel. De romige en frisse dressing van crème fraîche, Griekse yoghurt, waterkers, vlierbloesemsiroop en honing heeft dezelfde smaakcomponenten als de premium, ook zacht, fris en romig met subtiele toets van honing en vlierbloesem.

Een heerlijke, pure en frisse combinatie! 

 

 

Gemaakt met:

Premium Jonge Jenever

Een zuivere jonge jenever met ongekende smaaknuances. Fluweelzacht van smaak en vol…
Lees meer

Een idee van:

Culinair expert Laurens
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: