Recepten

Ontdek de rijke wereld aan smaken en mogelijkheden met de dranken van Hooghoudt. Puur zijn ze heerlijk te combineren met eten. Smaakmaker Laurens laat zien welke borrelcombinaties goed bij elkaar passen, maar laat ook zien dat je kunt koken met Hooghoudt en geeft recepten voor ware culinaire hoogstandjes. 

Tiramisu met Bruine Jenever

Door de volle, zwoele smaak is Bruine Jenever heerlijk in combinatie met chocola, bijvoorbeeld in tiramisu. Lees meer

Risotto met gemarineerde kippendijfilet

Gebruik de Bruine Jenever eens voor een mooie risotto met gemarineerde kippendijfilet. De jenever geeft de marinade een stevige, zwoele bite. Lees meer

Gerookte zalm met Bruine Jenever

Wist je dat Bruine Jenever zich uitstekend loont voor een marinade bij zalmfilet? Zeker nu het barbecueseizoen aanbreekt is dit de perfecte manier om veel smaak te geven aan je zalm. Lees meer

Bruine Jenever Brownies

Door de volle, zwoele smaak is Bruine Jenever heerlijk in combinatie met chocola, bijvoorbeeld in chocoladebrownies. Lees meer

Premium Jenever met carpaccio

Hooghoudt Premium Jenever is heerlijk in combinatie met rundercarpaccio. Een heerlijke, pure en frisse combinatie! Lees meer

Korenwijn en Haring

Een klassieke combinatie een goed glas Korenwijn met haring. De ziltige en vette smaak van de haring matcht perfect met de volle graansmaak van Hooghoudt Korenwijn Lees meer

Kwast met Hooghoudt Citroen Siroop

Hooghoudt citroen limonadesiroop is een uitstekende basis voor kwast. Kwast is een warme citroendrank die traditioneel in de herfst en winter wordt gedronken. Lees meer

hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: