Recepten

Ontdek de rijke wereld aan smaken en mogelijkheden met de dranken van Hooghoudt. Puur zijn ze heerlijk te combineren met eten. Smaakmaker Laurens laat zien welke borrelcombinaties goed bij elkaar passen, maar laat ook zien dat je kunt koken met Hooghoudt en geeft recepten voor ware culinaire hoogstandjes. 

Limoen jenever taart

Een heerlijke frisse limoentaart met Hooghoudt Limoen jenever. Perfect voor de zonnige dagen! Lees meer

Gerookte ganzenborst met framboos-jenever saus

Bij feestelijke dagen hoort een feestelijk gerecht. Salade van gerookte ganzenborst met framboos-jenever saus van Rijke Jenever No. 24 bijvoorbeeld. Lees meer

Rijke Jenever No 24. Sushi

De Rijke Jenever No. 24 heeft veel florale tonen van lavendel en jasmijn. De Rijke Jenever No. 24 combineert daarmee erg goed met vis. Zo ook met sushi, een spannende vervanger voor de traditionele sake. Lees meer

Graanjenever met notenworst

Hooghoudt Originele Oude Graanjenever met (wal)notenworst is een mooie combinatie voor de borrel. Het notige karakter van de worst past namelijk uitstekend bij het notige bestanddeel van de moutwijn in de Originele Oude Graanjenever. Lees meer

Bruine Jenever Brownies

Door de volle, zwoele smaak is Bruine Jenever heerlijk in combinatie met chocola, bijvoorbeeld in chocoladebrownies. Lees meer

Risotto met gemarineerde kippendijfilet

Gebruik de Bruine Jenever eens voor een mooie risotto met gemarineerde kippendijfilet. De jenever geeft de marinade een stevige, zwoele bite. Lees meer

Brown BBQ-ed Chicken

Een lekkere twist voor op de barbecue deze zomer: Hooghoudt's Brown Barbecued Chicken. Lees meer

Bruine Jenever Borrelhapjes

Een recept voor heerlijke gevulde dadels en vijgen met Bruine Jenever. Een letterlijk borrelhapje dus. Perfect voor dit herfstrecept door de volle en zwoele smaakcombi van kandij, kaneel en vanille. Lees meer

Premium Jenever met carpaccio

Hooghoudt Premium Jenever is heerlijk in combinatie met rundercarpaccio. Een heerlijke, pure en frisse combinatie! Lees meer

Asperges & Zalm

Bereid eens asperges en zalm met Hooghoudt Rijke Jenever No. 24 voor een verrassend fijne smaak. Lees meer

Rijke Jenever No.24 met mosselen.

De Rijke Jenever No. 24 heeft veel florale tonen van lavendel en jasmijn. Deze jenever combineert onder andere erg goed bij mosselen. Lees meer

Graanjenever met fenegriekkaas

Een ideale borrelcombinatie: Hooghoudt Originele Oude Graanjenever met fenegriekkaas en ricottadip met speculaaskruiden en cashewnoten. Lees meer

Rijke Jenever No. 45 met paté

Rijke Jenever No. 45 is een smaakvolle combinatie met paté en pruimencompote. Lees meer

Tiramisu met Bruine Jenever

Door de volle, zwoele smaak is Bruine Jenever heerlijk in combinatie met chocola, bijvoorbeeld in tiramisu. Lees meer

hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: