Premium Jonge Jenever & Tripel

Probeer de Kopstoot met Premium Jenever en een Tripel bier

Ideale serveertemperatuur: 7-10 graden

Premium Jonge Jenever is een zachte jenever met tonen van honing en steranijs in geur en smaak. Ook is de jenever aardig kruidig met een zachte afdronk. De ultieme Kopstootcombinatie maak je met een tripel bier. Een fruitig en kruidig bier met een (licht) moutige en licht gebrande smaak, heeft dezelfde eigenschappen als de jonge jenever - zonder te overheersen.

Het serveren van tripel gaat in een ?goblet?, ofwel een abdijglas. Een bol glas met een wijde opening.

 

 

Gemaakt met:

Premium Jonge Jenever

Een zuivere jonge jenever met ongekende smaaknuances. Fluweelzacht van smaak en vol…
Lees meer

Een idee van:

Bier-sommelier Peter
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: