Trinitas Tripel & Premium Jenever

Probeer de Kopstoot met Jopen Trinitas Tripel & Premium Jenever

Ideale serveertemperatuur: 7-10 graden

 

Een kruidig en ziltig smaakpalet waarbij vooral de jeneverbes stevig naar voren komt. Een krachtige kopstoot met een fijn mondgevoel en een prettige zuurgraad. Deze kopstoot komt binnen!

Premium jenever is een zacht distillaat met tonen van honing en steranijs in geur en smaak. Ook bevat de jenever aardig wat kruidigheid en zachte afdronk door de heidehoning.

Jopen Trinitas heeft een bloemig en kruidig karakter die overeen komt met Premium Jenever. Belangrijk is dat het een fruitig en kruidig bier met een (licht) moutige en licht gebrande smaak betreft. Over het algemeen hebben tripels deze eigenschap. Jopen trinitas past goed omdat het bier een moutig karakter heeft en een wat ?droppige? afdronk heeft, net als Premium Jenever. Goed om bieren met deze eigenschappen te kiezen!

Het serveren van tripel gaat in een ?goblet?, ofwel wel abdijglas. Een bol glas met een wijde opening. Een Westmalle glas is een goed voorbeeld.

 

 

Gemaakt met:

Premium Jonge Jenever

Een zuivere jonge jenever met ongekende smaaknuances. Fluweelzacht van smaak en vol…
Lees meer

Een idee van:

Bier-sommelier Peter
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: