Koud Vuur & Bruine Jenever

Probeer de Kopstoot met Baxbier Koud Vuur en Bruine Jenever!

Ideale serveertemperatuur: 10 graden

Een porter met een stevig karakter door gerookte en gebrande moutsoorten. Ondanks een volle smaak slechts 6,3% alcohol en heerlijk in de combi met Bruine Jenever. Gebrande tonen en smaken en geuren van koffie en kandij komen geweldig samen in deze oer-Groningse combi!  

Smoked porter drink je in een tulp glas. 

Goud waard

*Baxbier Koud Vuur is onlangs bekroond met GOUD in categorie 'smoked beers' op de Brussels Beer Challenge, de belangrijkste bierwedstrijd ter wereld!

 

 

 

Gemaakt met:

Bruine Jenever

Een verrassende en eigentijdse jenever die puur erg lekker is, maar zeker ook in…
Lees meer

Een idee van:

Bier-sommelier Peter
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: