John Collins

Ingrediënten:

  • Hooghoudt Premium Jenever
  • Suikersiroop
  • Citroen
  • Sodawater
  • Rozemarijn
  • IJsblokjes

Recept van dit ultieme zomerdrankje:

  • Vul een longdrink glas met veel ijs
  • Voeg 60 ml Hooghoudt Premium Jenever toe
  • Schenk hierbij 20 ml suikersiroop 
  • Knijp het sap van een halve citroen hierbij uit
  • Top met Sodawater
  • Doorroeren en garneren met gedroogde citroenschijfjes een een takje rozemarijn

Tips: gedroogde citroenschijfjes maak je door verse citroenen in schijfjes te snijden en 40 minuten op 100 graden in de oven te drogen. Dit kan je ook met ander fruit doen. Suikersiroop maak je door 1 liter water met 1 kilo suiker in te koken. 

John Collins combineerte erg goed met gerookte zalmfilet gedipt in limoensap met wasabi-zeewierkruiden en verse gember.

Gemaakt met:

Premium Jonge Jenever

Een zuivere jonge jenever met ongekende smaaknuances. Fluweelzacht van smaak en vol…
Lees meer

Een idee van:

Bartender & Distiller Lennart
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: