Dutch Marguerite

De Marguerite komt uit de hoogtijdagen van de cocktailwereld begin 19e eeuw. Zowel qua bereiding als smaak is dit een complexere cocktail. 

Ingrediënten:

  • Premium Jonge Jenever 
  • Witte Vermouth (bijv. Dollin Blanc)
  • Orange bitters 
  • Pastis 
  • Citroen

Zo maak je deze klassieker:

  • Vul een martini glas met  ijs om het glas te koelen
  • Voeg 50 ml Premium Jenever, 10 ml Dolin Blanc, 2 dashes orange bitters en 2 dashes pastis in een Mixing Glass
  • Vul het Mixing Glass met ijsblokjes
  • Doorroeren totdat het goed gekoeld is
  • Strain de cocktail in het Martiniglas
  • Garneer met een citroen zeste

Tip van de Smaakmaker: gebruik, volgens het originele recept, ook eens Absinthe in plaats van Pastis 

 

Gemaakt met:

Premium Jonge Jenever

Een zuivere jonge jenever met ongekende smaaknuances. Fluweelzacht van smaak en vol…
Lees meer

Een idee van:

Bartender & Distiller Lennart
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: