Dutch Coffee

Ingredienten:

  • 30 ml Hooghoudt Bruine Jenever
  • Dubbele espresso
  • Ongezoete room
  • 2 theelepels basterd suiker
  • Heet water

Het recept voor de Dutch Coffee:

  • Verwarm een groot wijnglas voor met heet water 
  • Klop de room halfgeslagen op
  • Leeg het verwarmde wijnglas
  • Schep 2 theelepels donkere basterd suiker in het glas
  • Voeg 60 ml heet water toe en roer dit door tot de suiker is gesmolten
  • Schenk hierbij 30 ml Hooghoudt Bruine Jenever
  • Dubbele espresso (60 ml) toevoegen
  • Halfgeslagen room er bovenop schenken via de bolle kant van een eetlepel

Variatietips:

  • Opgeschuimde melk in plaats van room
  • Warme chocomel toevoegen voor een winterse twist

Gemaakt met:

Bruine Jenever

Een verrassende en eigentijdse jenever die puur erg lekker is, maar zeker ook in…
Lees meer

Een idee van:

Barista Kyra
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: