Smaakmaker Lennart Beste Bartender

Smaakmaker Lennart Deddens is uitgeroepen tot Beste Bartender van Nederland tijdens de Entree Hospitality & Style Awards 2015. Dat is extra bijzonder omdat zijn winnende cocktail een samensmelting was van onze Smaakmakers.

Lennart werd door de vakjury van Entree geprezen om zijn kennis, vaardigheid en creativiteit. Daarnaast waren zijn gastvrijheid en persoonlijkheid doorslaggevend. Dat zijn complimenten waar hij wel even mee vooruit kan!

winnende cocktail: De Borgen & Smaakmakers

Wat het nog mooier maakt, is dat Lennart gewonnen heeft met een cocktail met elementen van maar liefst drie verschillende Smaakmakers.

“Ik heb een Afternoon Blazer gemaakt, met de Borgen Cornwyn. Bij de cocktail heb ik foodpairing ingezet en een ambachtelijke walnotenworst van Smaakmaker Laurens gebruikt. In de cocktail zat een bocksiroop die Smaakmaker Peter van zijn bier heeft gemaakt. Het is heel tof dat alles zo samenkomt dan!”

Nou, dat vinden wij zelf ook. En wat heeft hij het goed gedaan bij Entree. Lennart, ontzettend gefeliciteerd met deze mooie en welverdiende prijs! 

 

Gemaakt met:

Een idee van:

Bartender & Distiller Lennart
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: