Jenever: het proces

Frank houdt van innovatie, vrijheid en het maken van lekkere dingen. Hij is pas 30, maar als meester distilleerder bij Hooghoudt is hij letterlijk de smaakmaker van het bedrijf. Wat hem boeit is het transformeerproces: “Onze jenevers moeten passen bij de consument en bij het verhaal van Hooghoudt. Ik zoek uit welke smaak daar bij hoort en hoe je die maakt.” Experimenteren doet hij dagelijks. “Jenever is een interessante productcategorie, zeker bij Hooghoudt. We zijn het helemaal opnieuw aan het uitvogelen. Jenever heeft zich altijd aangepast aan de smaak van de consument. Dat doen we nu ook weer.”

 

Gemaakt met:

Premium Jonge Jenever

Een zuivere jonge jenever met ongekende smaaknuances. Fluweelzacht van smaak en vol…
Lees meer

Bruine Jenever

Een verrassende en eigentijdse jenever die puur erg lekker is, maar zeker ook in…
Lees meer

Een idee van:

Meester distilleerder Frank
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: