Bruine Jenever

Jenever maak je niet zomaar. Het vinden van een uitgebalanceerde smaak is een uitdaging. Gelukkig mogen we rekenen op 125 jaar ervaring met het vangen van smaken in alcohol. Tijdens een avontuurlijke zoektocht naar de perfecte beleving combineerden we wereldse smaken tot een toegankelijke, volle en zwoele jenever. Jenever van nu, met al het goede van toen: een smaakvolle ontdekking en 100% natuurlijk.  

Met graanjenever, moutwijn en jeneverbes werd de basis gelegd voor wat nu onze Bruine Jenever is. Hooghoudt is eigenwijs (met jenever), dus verlegden we de grenzen steeds verder. Op de eerste dagen van de zomer 2013 werden kandij, vanille, kaneel, zoethout, foelie en korianderzaad op trek gezet. Net als bij thee trekken de smaken in de drank ? alcohol in dit geval. Zo groeide de Bruine Jenever uit tot een toegankelijke jenever met een volle, zwoele smaak. Bij de ondergaande zon werden nog de verrassende tonen van grapefruit en abrikoos toegevoegd. Een smaakvolle ontdekking en 100% natuurlijk. Dat is Bruine Jenever. 

Een verrassende en eigentijdse jenever die puur erg lekker is, maar zeker ook in de mix. Bruine Jenever is vol en warm van smaak. Naast jeneverbes proef je onder meer kaneel, vanille, zoethout, grapefruit en kandij.

Top toonsmaken:

 

 
 
 

Gemaakt met:

Een idee van:

Meester distilleerder Frank
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: