LAAT ONS WETEN HOE JIJ KLASSE HERKENT EN MAAK KANS OP MOOIE PRIJZEN


Onze nieuwste trots

Premium Jenever is de nieuwste ontdekking van Hooghoudt. Het is een nieuwe jonge jenever. Fantastisch zuiver met ongekende smaaknuances. Fluweelzacht en vol van karakter. Verfijnd én uitgesproken, dankzij een wel heel speciaal triple gestookt kruidendistillaat van jeneverbes, iriswortel en steranijs. Vleugjes vlierbloesem en kardemom maken de 100 % natuurlijke en fluweelzachte jenever onweerstaanbaar. 

Jenever maak je niet zomaar. Het vangen van smaken is namelijk een hele kunst. Met meester distilleerder Frank Leystra ontstaan jenevers waarin traditie en vernieuwing elkaar vinden, zoals Hooghoudt Premium. Frank: ?Er zitten veel meer ingrediënten in dan in gewone jenever en elk ingrediënt wordt verwerkt met een eigen proces. Elk kruid heeft zijn eigen distilleer- of extractieproces, de alcohol wordt over kool gefilterd en de moutwijn verzacht door houtlagering. En de rauwe, onverhitte heidehoning... Deze smaak is heel sterk en bijzonder, maar lastig verkrijgbaar en te verwerken in jenever. We hebben moeten puzzelen, maar een speciale manier gevonden om de honing zonder verhitting stabiel in deze jenever te krijgen.?

Vakmanschap liefde & geduld

Elegant met karakter

Voor Premium Jenever ontwierpen we een premium fles. Elegant met karakter. De fles vertelt het verhaal van onze nieuwe jenever. 

18 years or
older?

Sadly no :( Yes, sure!