Premiumness met Jan Boelo

Premiumness met Jan Boelo

13-03-2015

Modeontwerper Jan Boelo en Premium Jenever, onze nieuwste trots, hebben elkaar gevonden. Net als Hooghoudt heeft de geboren Groninger een grote liefde voor ambacht, oog voor kwaliteit en veel innovatielust. Als de ontwerper is onze Premium Jenever vol van karakter, verfijnd én uitgesproken.

Partner in crime

Jan Boelo is een innovatieve vakman. Met heel zijn hart altijd op zoek naar het beste ontwerp, de beste kwaliteit, de beste materialen. In het brengen van premiumness, vinden we in Jan Boelo onze partner in crime.

Chapter Friday

We zijn partner van Chapter Friday, de show van modeontwerper Jan Boelo. De show is op 3 april 2015 in club Paradigm in Groningen. Jan Boelo presenteert zijn collectie Herfst/Winter 2015-2016.

Klik hier voor kaartjes. 

Hooghoudt Premium Jenever: een nieuwe jonge jenever

Het vraagt ultieme beheersing van het complexe distilleerproces, maar het is gelukt! Na ruim twee jaar intensief experimenteren geeft Hero Jan Junior, de derde generatie Hooghoudt,  zijn goedkeuring. Hij zet persoonlijk zijn handtekening en laat Hooghoudt Premium Jenever de markt opgaan. Alle kennis en liefde van Hooghoudt voor jenever komen samen in de fluweelzachte smaak vol karakter. Gemaakt van over koolstof gefilterde graanalcohol, gelagerde moutwijn, onthard water en een speciaal triple gestookt huisgestookt kruidendistillaat van onder andere jeneverbes, iriswortel en steranijs. Een vleugje vlierbloesem, kardemom en honing maken het compleet. Premium Jenever van Hooghoudt is bewezen de allerzachtste. Ontdek meer over Premium Jenever

Jan Boelo

Jan Boelo (1988) groeide op in het Groningse Heiligerlee, gelegen in het Oldambt. Hij volgde de studie Fashion Design aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht en liep stage bij het Franse modehuis Balmain. In 2010 richtte Boelo zijn eigen modelabel op onder zijn eigen naam en werkt vanuit zijn atelier in Winschoten aan zijn collecties en kleding voor klanten. Jan Boelo kan onder andere Sunnery James & Ryan Marciano, Ellen ten Damme en de band Within Temptation tot zijn vaste klanten rekenen.

 

 

18 years or
older?