Voor meer informatie over het desinfecteermiddel en het plaatsen van orders kunt u mailen naar Gerard.tenWestenend@hooghoudt.nl.
Online Jenever Masterclass

Online Jenever Masterclass

19-05-2020

 

Online Jenever Masterclass

Donderdag 28 mei is het weer tijd voor de enige echte online Jenever Masterclass van Hooghoudt. Verwacht een avond, bij jou thuis in de woonkamer, waarop je ontzettend veel leert over jenever en waarbij Laurens, onze smaak expert, je aan de hand neemt door jeneverland en je via Willem van Oranje en de periode voorafgaand aan de drooglegging in Amerika langs de introductie van jonge jenever loodst, om vervolgens te eindigen bij de jenevers van nu.

Als je meedoet ontvang je een proefpakket met 4 miniaturen van Hooghoudt thuis met daarin onze RAW Genever, Aged Genever 5 years, Sweet Spiced Genever en de non-alcoholische Zero Zero 24 voor slechts € 14,95.

Doe je mee? Stuur een e-mail naar info@hooghoudt.nl met je naam en adresgegevens. Als we een plekje voor je gereserveerd hebben sturen we je een betaallink toe. Meer informatie volgt vervolgens per e-mail. Aanmelden kan tot en met zondag 24 mei. De proeverij vindt plaatst op donderdag 28 mei vanaf 20u.

 


Nog even alles op een rijtje:

Wat: online jeneverproeverij met jenevers van Hooghoudt
Wanneer: donderdag 28 mei 
Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Kosten: € 14,95 
Aanmelden via: info@hooghoudt.nl

18 years or
older?