<br/> Maak zelf je Hooghoudt Hard Seltzer ijsjes


Maak zelf je Hooghoudt Hard Seltzer ijsjes

30-07-2021

Hooghoudt Hard Seltzer ijsjes

Summer is here! En bij de zomer horen natuurlijk de lekkerste ijsjes. Hard seltzers zijn de hit van deze zomer omdat ze heerlijk fris zijn en super laag in calorieën, maar wist je dat je er ook lekkere ijsjes mee kan maken? En het is nog super simpel ook. Kijk hieronder voor de variaties die je met de Hooghoudt Hard Seltzers kan maken. 

Hard Seltzer
 

Mango & Chili ijslolly

Een natuurlijk zoet mango-ijsje met een lekkere chili-kick. Puur natuur met een scheutje Hooghoudt RAW Jenever/Holland Gin.

Dit heb je nodig:
- Hooghoudt Hard Seltzer Mango & Chili
- IJslolly vorm
- Stukjes Mango

Zo maak je het ijsje:

Snij de stukjes mango klein totdat je ze in de ijslollyvorm passen. Open het Hard Seltzer blikje en giet de vloeistof erbij totdat het vormpje gevuld is. Zet het in de vriezer en wacht minimaal 5 uur. Haal het vormpje er weer uit en haal voorzichtig het ijsje uit de vorm. Nu heb je een super verfrissend ijsje met bijna geen calorieën. Ook leuk om uit te delen aan vrienden na een barbecue.

Tip: wil je weinig bubbeltjes in je ijs dan kun je het beter even laten staan zodat er minder koolzuur in het drankje zit.

 Watermelon & Mint ijslolly

Hooghoudt Hard Selzter met verse watermeloen en munt. Heerlijk op feestjes, bij het zwembad of op picknicks. Een ijsje met een uitgesproken smaak voor de mensen die weten wat ze willen.

Dit heb je nodig:
- Hooghoudt Hard Seltzer Watermelon & Mint
- IJslolly vorm
- Verse munt
- Watermeloen

Zo maak je het ijsje:

Pluk een paar kleine blaadjes van je verse munt en leg dit in de ijslolly vorm. Snij de watermeloen in stukjes die ook in de vorm passe. Open het Hard Seltzer blikje en giet de vloeistof erbij totdat het vormpje gevuld is. Zet het in de vriezer en wacht minimaal 5 uur. Haal het vormpje er weer uit en haal voorzichtig het ijsje eruit. Voel van tevoren wel even of het al helemaal hard is. Anders laat je het nog een paar uurtjes liggen. Haal vervolgens het ijsje eruit en geniet ervan!

 

Strawberry & Basil ijslolly

Uitgesproken, radicaal en helemaal natuurlijk. Dit ijsje heeft door de Hard Seltzer een stevige Holland Gin/ RAW Genever basis en dat proef je. Gemaakt met verse aardbeien en basilicum en in de Hard Seltzer zit zelfs een vleugje rozenwater. Kortom heerlijk verfrissend met een uitgesproken smaak. Een prachtige variatie wanneer je normaal de Hard Seltzer smaak niet sterk genoeg vindt.

Dit heb je nodig:

  • Hooghoudt Hard Seltzer Strawberry & Basil
  • IJslolly vorm
  • Verse aardbeien

Zo maak je het ijsje:
Snij de verse aardbeien in kleine stukjes of snij ze door de helft in dunne plakjes voor een leuk effect. Leg dit in het ijslolly vormpje met genoeg ruimte nog voor de Hard Seltzer. Giet de Hard Seltzer in het vormpje en vul hem tot de rand. Voor het mooiste effect kun je het beste dit even laten staan zodat het koolzuur eruit gaat. Plaats het vervolgens in de vriezer voor minimaal 5 uur. Check bij het eruit halen of het helemaal bevroren is. Is hij helemaal klaar dan kan hij eruit en heb je niet alleen een ijsje wat heerlijk smaakt, maar ook nog eens super eruit ziet!