Infused Cocktail Competition

Infused Cocktail Competition

11-03-2018

Infused #1: Perfect Serve Contest

It's just the beginning!

Groningen, 07 maart 2018. Tijdens Amsterdam Cocktail Week stond bar Feijoa in teken van Hooghoudt. Als kick-off van ACW startte wij met een Infused #1 Perfect Serve Contest. Een old-skool cocktailcompetitie, without any fuzz. De trofee? Een jenever van eigen hand! Met meer dan vijfentwintig deelnemende talented bartenders een tough decision to make voor onze jury-leden; Ingmar Voerman - van Ingmar Drinkt, Sharai Rodrigues, Dyon Seedorf en Lennart Deddens.

Perfect Serve Contest Infused #1

Geen over-the-top competitie, gewoon op z'n Grunnings. Lekker nuchter en alleen met onze Infused #1.

Perfect Serve Winners
Er is heel wat geswizzled, gestirred en geshaked en het is onze jury zeker niet gemakkelijk gemaakt. Lucas Sedlmaier (Rosalia's Menagerie, Amsterdam), Sergei Platonov (The Dutchess, Amsterdam) and Allan Brown (Mad Mick's Breakaway Cafe, Rotterdam) wisten alle drie, met totaal verschillende cocktails, indruk te maken op onze jury-leden. 

Lucas Seldmeier

Lucas Sedlmaier 

Lucas #WOW-ed onze jury met zijn verfrissende cocktail en presentatie, simplicity is key. Lucas koos voor frisse tonen, waardoor de jeneverbes goed tot haar recht kwam.

Perfect serve Sergej

Sergei Platonov

Sergei nam ons mee op avontuurlijke reis. En met zijn #secretingredient, geïnspireerd op Infused #1, veroverde hij de harten van de jury. 

Allan Brown

Alan imponeerde met zijn cocktail The Hero Jan & Grietje. Een twist op onze kopstoot traditie! #Impressed

Infused #2
Binnenkort reizen Lucas, Sergei en Allan af naar Groningen om in onze Familie Distilleerderij hun eigen Infused #2 te maken. Nu al nieuwsgierig? Houd dan onze socials en site goed in de gaten. Want op 16 juni wordt de tweede editie gelanceerd en verspreid over de beste cocktailbars van Nederland!

Winners Infused #1 Perfect Serve Contest

v.l.n.r. Dyon Seedorf, Allan Brown, Sergej Platonov, Marie-Louse Taal, Lennart Deddens and Lucas Seldmeier

 

18 years or
older?