<br/> Drie keer goud voor Hooghoudt


Drie keer goud voor Hooghoudt

05-08-2021

Hooghoudt Raw Genever heeft goud gewonnen bij de International Spirit Challenge in de UK. Deze internationale competitie bekroont ons met drie medailles in totaal.

Naast goud voor Raw Genever ontving Sweet Spiced Genever een bronzen medaille, en de unieke alcoholvrije spirit Zero Zero 24 kon rekenen op zilver. De 26e editie van de jaarlijkse uitreiking ontving dit jaar meer dan 1800 inzendingen uit een kleine 70 landen over de hele wereld. De spirits werden voor deze competitie  gedurende twaalf dagen intens beoordeeld door middel van blinde proeverijen door panels van meer dan 50 gerespecteerde en ervaren professionals uit de industrie.

Onze eigentijdse Raw Genever scoorde goud op basis van de jenever stijl, een smaak die blijft hangen in de mond, een kruidige afdronk met een vleug witte peper en de algehele klassieke en hoogwaardige kwaliteit. Bij The Spirit Masters en de San Francisco World Spirit Competition wisten wij ook al goud te scoren met de Raw Genever. 

De Raw Genever van Hooghoudt bestaat uit 100% koper gestookte moutwijn en is een blend van vier verschillende moutwijn soorten; gerst, tarwe, rogge en een mix van tarwe, mais en rogge.  Wij zijn enorm trots en dankbaar dat onze vernieuwende manier van werken en ambacht erkend wordt door deze veelvoud aan internationale awards. De prijzen zijn een prachtige herbevestiging van de koers die wij als familie distilleerderij al een tijdje varen.