<br/> EK cocktails voor voetballiefhebbers


EK cocktails voor voetballiefhebbers

02-06-2021

Onder genot van een heerlijke Oranje cocktail de spannende EK wedstrijden kijken? Deze heb je snel gemaakt én zijn ook nog eens ontzettend lekker! 

Hooghoudt King's Spritz
Fris en heerlijk fruitig. De Hooghoudt King’s Spritz heeft een heerlijke verfrissende smaak én is voetbalfan oranje. Met deze cocktail in de hand raak je zeker in de stemming voor gezellige avonden voor de buis met ons Neerlands trots op de tv. Hup Holland Hup!

Ingrediënten:
- Bourgogne glas met gevuld met ijs
- 50 ml Hooghoudt Sinaasappellikeur
- 50 ml Mineraalwater
- Vul het glas af met Prosecco
- 2 sinaasappel partjes voor garnering

Recept: Vul een Bourgogne glas met ijsblokjes. Schenk 50 ml Hooghoudt sinaasappellikeur en 50 ml mineraalwater (bijvoorbeeld Spa Rood) in het glas. Vul het glas af met Prosecco. Snij twee partjes uit een sinaasappel en plaats dit in het glas als garnering en je fantastische oranje cocktail is klaar!

Sweet, Spicy and Fruity
De Hooghoudt Sweet, Spicy and Fruity is ideaal voor de personen die van cocktails met een kick houden. De mix is zoet maar door de toevoeging van Ginger Ale en mint ook verrassend. Geserveerd in een highball glass heb je in ieder geval genoeg om de eerste helft mee door te komen. Een gezellige avond gegarandeerd!

Ingrediënten:
- Highball glas gevuld met ijs
- 30 ml Hooghoudt Sweet Spiced Genever
- 20 ml Hooghoudt Sinaasappellikeur
- Vul het glas af met ginger ale
- Takje mint en een partje sinaasappel voor de garnering

Recept: Vul een Highball glas met ijsblokjes. Schenk 30 ml Hooghoudt Sweet Spiced Genever en 20 ml Hooghoudt Sinaasappellikeur in het glas. Vul het glas af met Ginger Ale. Plaats een takje mint en een partje sinaasappel erin als garnering. Et Voilà, je oranje EK cocktail is klaar.