Kruiden en specerijen

Kruiden en specerijen

Smaak

De geografische ligging van onze jeneverdistilleerderij is bepalend voor de unieke smaken. Elke jenever bevat een unieke selectie van de fijnste regionale kruiden uit de Hooghoudt-kruidentuin op landgoed Ewsum. Klassieke kloosterkruiden als brandnetelblad, gezegende distelkruid en oranjeschil bitter geven onze jenevers een fijne, zachte smaak. Daarnaast levert kruidenleveracier Jacob Hooy de beste natuurlijke kruiden om onze regionale kruiden te complementeren. Jacob Hooy staat al sedert 1743 synoniem voor vakmanschap en kwaliteit.

Smaak: In samenstelling wisselend. Afhankelijk van het type jenever.
Proces: Maceraten en distillaten.
Herkomst: Familiebedrijf jacob hooysedert 1743.
Ambitie: Kweken van eigen kruiden in samenwerking met stichting Gronings en Drents landschap. Gecombineerd met de Kruiden van Jacob Hooy.

18 years or
older?