Cocktails

Hooghoudt Old Ginger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce vitae maximus turpis. Phasellus eu pellentesque lectus. Praesent quam nibh, ultrices sit amet purus et, dictum sollicitudin est. Sed diam erat, lacinia sit amet efficitur ac, molestie a metus.

Lees meer
Cocktails

Hooghoudt Dutch Storm

Een verrassende spicy cocktail, Hooghoudt Dutch Storm. Deze krachtpatser van Hooghoudt is gemaakt van maar liefst 77(!) kruiden én de fijnste jenever van de familiedistilleerderij. Een eigenzinnige variant van Hero Jan Hooghoudt op de originele Beerenburg receptuur uit 1973.

Lees meer
Cocktails

Hooghoudt Rusty Nail Twist

Een smaakvolle krachtpatser, Hooghoudt Rusty Nail Twist voor hem!Een ‘old skool’ cocktail met een krachtige twist. Een verdomd goede cocktail classic!Een ‘old skool’ cocktail met een krachtige twist. Als je van een goed glas whisky houdt, is de Rusty Nail Twist met Hooghoudt Korenwijn en Hooghoudt Zachtbitter jouw aandacht waard. Een verdomd goede cocktail classic!

Lees meer
Cocktails

Hooghoudt Manhattan

Forget about Gin! Geloof het of niet maar jenever is de basis van al je go-to cocktails deze zomer. Ontdek nu de Manhattan, een tikkeltje bitter, licht zoet en verfrissend kruidig. Een echte klassieker.

Lees meer
Cocktails

1888 Punch

Heb jij een garden party, zomers feestje of zin in een verfrissend drankje? It's punch time! Verras je gasten met een verfrissende zomerse en lekkere punch.

Lees meer
Cocktails

Negroni & White Lady

In de roaring twenties was er een enorme cocktailrage.Klassieke cocktails als de Negroni en de White Lady werden in deze periode uitgevonden

Lees meer
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: