Espresso Martini
IJskoud met een heerlijke koffiesmaak, ietsje zoeter dan de standaard versie door de Hooghoudt Sweet Spiced en de Hooghoudt Koffie & Cacao likeur. De beste versie van deze populaire cocktail, al zeggen we het zelf!
Ingrediënten:
- 50ml Hooghoudt Sweet Spiced Genever
- 20ml Hooghoudt Koffie & Cacao likeur
- 2,5 ml Simple syrup
- 40 ml espresso
Andere benodigdheden:
- IJsblokjes
- Cocktailshaker
- Maatbeker of barmaatje
Zo maak je deze Hooghoudt Espresso Martini
Zet de espresso en laat 15 min. afkoelen tot kamertemperatuur. Doe de espresso samen met Sweet Spiced,Simple Syrup, koffielikeur en de ijsblokjes in de shaker en schudden maar! Shake nog een paar keer goed door tot je shaker beslaat. Schenk je mooi schuimende martini (zonder ijs) in je glas. Laat drie koffieboontjes drijven op je schuimlaagje.
