Terug naar overzicht

Bezoek ons

Zomeruitjes bij Hooghoudt

Sfeer Impressie

Beschrijving

Zie jezelf al zitten? Jij en je vrienden onder een parasol op een mooie zomerse dag. In je hand je favoriete cocktail. De allerlekkerste die er bestaat. Hoe je dat zo zeker weet? Omdat je ‘m zelf gemixt hebt. Het kan nu. Tijdens de Hooghoudt Zomeruitjes leren we je precies hoe je die maakt. De perfecte mix met de juiste ingrediënten. Wat kies je? 

Unieke tour door onze distilleerderij
Tijdens de Hooghoudt Zomeruitjes nemen wij je eerst mee op een tour door onze distilleerderij. Ontdek je hoe wij aan onze geliefde smaken komen. Noem ons eigenwijze Groningers, maar alles wat in onze flessen zit, hebben we zelf bedacht en gemaakt. Doen we al vier generaties lang. Het begon in 1888 met betovergrootmoeder Grietje. Die was altijd op zoek naar de beste smaak en de beste combinaties. Net als jij straks.

Daarna zelf aan de slag
Het lijkt wel of iedereen op dit moment G&T drinkt. Gin & tonic. Maar wist je dat Jenever eigenlijk de Godfather is van Gin? Daarvan is het afgeleid. Zelfs de naam. Genever werd Gin. Jenever zelf is eigenlijk veel verfrissender én nog lekkerder. Maar goed, dat merk je zelf wel als je aan de slag gaat om je eigen mix te componeren. Benieuwd wat je ervan maakt.

  • Wanneer: vrijdag 23 en vrijdag 30 augustus 2019
  • Tijd: 14.00 uur - 16.00 uur 
  • Waar: Hooghoudtstraat 1, Groningen
  • Prijs: 12,50 euro per persoon
  • Inclusief: Hooghoudt tour en mix jouw eigen favoriete cocktail 

Het aantal plaatsen per editie is beperkt. Dus wees er snel bij. Meld je via onderstaand formulier aan door de gewenste datum te kiezen.

Reserveer Nu

* Verplichte velden

Ook interessant

Op ontdekking

Hooghoudt Tour

De groepsrondleiding bij Hooghoudt is een ontdekkingstocht door de distilleerderij. Proef onze producten puur en in de mix! Vanaf 10 personen, 1,5 tot 2 uur.

Info & reserveren
Smaken verkennen

Hooghoudt Proeverij

Tijdens de proeverij nemen wij je mee op tour door onze distilleerderij, om daarna verschillende jenevers te gaan proeven en jouw smaak te ontdekken.

Info & reserveren
Samen ontdekken

Bedrijfsuitjes

Het leukste bedrijfsuitje in Groningen voor jou en je team boek je bij Hooghoudt. Proef, ontdek, en beleef Hooghoudt op z'n best.

Info & reserveren
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: