Terug naar overzicht

Bezoek ons

Rondleiding bij Hooghoudt

Sfeer Impressie

Beschrijving

Op vakantie in Groningen of eindelijk eens tijd? Een perfect moment voor een Hooghoudt zomeruitje! Ga mee op rondleiding in onze distilleerderij en ontdek hoe we aan onze geliefde smaken komen. In de zomerperiode is Hooghoudt alleen te bezoeken tijdens de dagen dat de zomeruitjes gepland staan.  

 Vier generaties Hooghoudt zijn al sinds 1888 bezig met smaakontwikkelingen en experimenten, op zoek naar de beste smaak en kwaliteit. Ontdek dat allemaal zelf tijdens een rondleiding bij Hooghoudt. We nemen je mee door de distilleerderij, waar je alles te weten komt over onze historie en het proces van jenever maken. Natuurlijk kun je na afloop van de rondleiding verschillende jenevers (of onze ambachtelijke siropen) proeven. Wat wordt jouw favoriete smaak?

  • Wanneer: dinsdag 25 juli & vrijdag 28 juli, dinsdag 1, 8 & 15 envrijdag 4, 11 & 18 augustus. 
  • Tijd: 14.00 uur - 16.00 uur 
  • Waar: Hooghoudtstraat 1, Groningen
  • Prijs: 9,50 euro per persoon
  • Inclusief: 2 cocktails, hapjes en proeven aan de bar  

Meld je via onderstaand formulier aan door de gewenste datum te kiezen.

Reserveer Nu

* Verplichte velden

Ook interessant

Dag(deel)

Vergaderen

Een vergadering, brainstorm, inspiratiesessie of workshop? Onze huiskamer en ons Proefpunt bieden een ontspannen sfeer en veel mogelijkheden. Sluit af met een rondleiding.

Info & reserveren
Op ontdekking

Groepsrondleiding

De groepsrondleiding bij Hooghoudt is een ontdekkingstocht door de distilleerderij. Proef onze producten puur en in de mix! Vanaf 15 personen, 1,5 tot 2 uur.

Info & reserveren
Smaken verkennen

Hooghoudt Proeverij

Hooghoudt Proeverij is het arrangement van Hooghoudt om verschillende jenevers, kruidenbitters of likeuren te proeven en jouw smaak te ontdekken. Een lekker uitje dus!

Info & reserveren
Hofleverancier
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: