Terug naar overzicht

Bezoek ons

'Open Huis' bij Hooghoudt

Sfeer Impressie

Beschrijving

Op elke laatste zondag van de maand kun je gezellig langskomen bij Hooghoudt. We organiseren dan een Open Huis: een uitje waarin je samen ontdekt, proeft en geniet!

Tijdens de rondleiding leer je Hooghoudt van binnen kennen. Letterlijk. Je ontdekt bijvoorbeeld onze pronkstukken uit de afgelopen 125 jaar en welke mijlpalen er zijn geweest. In de distilleerderij ervaar je hoe we aan onze geliefde smaken komen. Lageren, distilleren, huwen en extraheren; je beleeft het allemaal mee.

Vervolgens genieten we samen van heerlijke Hooghoudt-combinaties waar we je verrassen met de vele mogelijkheden en smaken. Laat je smaakzintuigen tintelen met verschillende hapjes in combinatie met de drankjes. Natuurlijk is alcoholvrij genieten ook mogelijk met onze limonades.

  • Wanneer: 30 september, 28 oktober, 25 november en 30 december
  • Tijd: 14.00 uur
  • Waar: Hooghoudtstraat 1, Groningen
  • Duur: 1,5 tot 2 uur
  • Prijs: 9,50 euro per persoon
  • Inclusief: Rondleiding, twee consumpties en kaas/worst-jenever combinaties.

Meld je via onderstaand formulier aan door de gewenste datum en tijd te kiezen. 

 

Reserveer Nu

* Verplichte velden

Ook interessant

Op ontdekking

Hooghoudt Tour

De groepsrondleiding bij Hooghoudt is een ontdekkingstocht door de distilleerderij. Proef onze producten puur en in de mix! Vanaf 10 personen, 1,5 tot 2 uur.

Info & reserveren
Smaken verkennen

Hooghoudt Proeverij

Hooghoudt Proeverij is het arrangement van Hooghoudt om verschillende jenevers te proeven en jouw smaak te ontdekken. Een lekker uitje dus!

Info & reserveren
Dag(deel)

Vergaderen

Een vergadering, brainstorm, inspiratiesessie of workshop? Onze huiskamer en ons Proefpunt bieden een ontspannen sfeer en veel mogelijkheden. Sluit af met een rondleiding.

Info & reserveren
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: