Terug naar overzicht

Bezoek ons

'Open Huis' bij Hooghoudt

Sfeer Impressie

Beschrijving

Op elke laatste zondag van de maand kun je gezellig langskomen bij Hooghoudt. We organiseren dan een 'Open Huis': een uitje waarin je samen ontdekt, proeft en geniet!

Tijdens de rondleiding leer je Hooghoudt van binnen kennen. Letterlijk. Je ontdekt bijvoorbeeld onze pronkstukken uit de afgelopen 130 jaar en welke mijlpalen er zijn geweest. In de distilleerderij ervaar je hoe we aan onze geliefde smaken komen. Lageren, distilleren, huwen en extraheren; je beleeft het allemaal mee.

Vervolgens genieten we samen van heerlijke Hooghoudt-combinaties waar we je verrassen met de vele mogelijkheden en smaken. Laat je smaakzintuigen tintelen met verschillende hapjes in combinatie met de drankjes. Natuurlijk is alcoholvrij genieten ook mogelijk met onze limonades.

Het arrangement Hooghoudt 'Open Huis':

  • Wanneer: 29 september 2019, 27 oktober 2019, 24 november 2019
  • Tijd: 14.00 uur
  • Waar: Hooghoudtstraat 1, Groningen
  • Duur: 1,5 tot 2 uur
  • Prijs: 9,50 euro per persoon
  • Inclusief: Rondleiding, twee consumpties en kaas/worst-jenever combinaties.

Meld je via onderstaand formulier aan door de gewenste datum te kiezen. 

 

Reserveer Nu

* Verplichte velden

Ook interessant

Smaken creëren

Cocktail experience

Eerst gaan we op tour door de distilleerderij en vervolgens ga je zelf aan de slag om jouw eigen favoriete cocktail te mixen!

Info & reserveren
Op ontdekking

Hooghoudt Tour

De groepsrondleiding bij Hooghoudt is een ontdekkingstocht door de distilleerderij. Proef onze producten puur en in de mix! Vanaf 10 personen, 1,5 tot 2 uur.

Info & reserveren
Smaken verkennen

Hooghoudt Proeverij

Tijdens de proeverij nemen wij je mee op tour door onze distilleerderij, om daarna verschillende jenevers te gaan proeven en jouw smaak te ontdekken.

Info & reserveren
Samen ontdekken

Bedrijfsuitjes

Het leukste bedrijfsuitje in Groningen voor jou en je team boek je bij Hooghoudt. Proef, ontdek, en beleef Hooghoudt op z'n best.

Info & reserveren
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: