Terug naar overzicht

Bezoek ons

Hooghoudt Proeverij

Sfeer Impressie

Beschrijving

Ontdek een variatie aan Hooghoudt jenevers en krijg een introductie in het professioneel proeven tijdens het arrangement Hooghoudt Proeverij. Onze huisconnaisseurs leren je ook een paar technieken op gebied van ruiken, proeven en smaak. Natuurlijk krijg je ook onze distilleerderij en ketel te zien tijdens de unieke Hooghoudt tour. 

Al onze huis connaisseurs zijn getraind door Laurens Speek, Smaakmaker van Hooghoudt en culinair expert. Hij weet alles van onze jenevers en de culinaire mogelijkheden ervan. Daarom noemen we hem onze huisconnaisseur. In normaal Nederlands zou je Laurens ook gewoon een Hooghoudt-kenner kunnen noemen.


Het arrangement Hooghoudt Proeverij:

  • Inclusief: Welkomstdrankje, rondleiding, introductiecursus proeven, proeverij met zes Hooghoudt producten
  • Duur: 2 tot 2,5 uur
  • Aantal personen: Vanaf 10 personen*
  • Prijs: 15,00 euro per persoon
  • Waar: Hooghoudtstraat 1, Groningen

 * Op werkdagen na 17.00 uur en in het weekend is het minimum aantal personen 20. 

 Wil je graag in een kleinere groep langskomen? Dat kan! Tijdens ons 'Open Huis' ben je al vanaf 2 personen welkom. Klik hier voor meer informatie. 

Reserveer Nu

* Verplichte velden

Ook interessant

Smaken creëren

Cocktail experience

Eerst gaan we op tour door de distilleerderij en vervolgens ga je zelf aan de slag om jouw eigen favoriete cocktail te mixen!

Info & reserveren
Op bezoek bij Hooghoudt

Hooghoudt 'Open Huis'

Dagje weg? Op elke laatste zondag van de maand kun je langskomen bij Hooghoudt voor een rondleiding. Een uitje waarin je samen ontdekt, proeft en geniet!

Info & reserveren
Op ontdekking

Hooghoudt Tour

De groepsrondleiding bij Hooghoudt is een ontdekkingstocht door de distilleerderij. Proef onze producten puur en in de mix! Vanaf 10 personen, 1,5 tot 2 uur.

Info & reserveren
Samen ontdekken

Bedrijfsuitjes

Het leukste bedrijfsuitje in Groningen voor jou en je team boek je bij Hooghoudt. Proef, ontdek, en beleef Hooghoudt op z'n best.

Info & reserveren
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: