Terug naar overzicht

Bezoek ons

Cocktail experience

Sfeer Impressie

Beschrijving

Zie jezelf al zitten? Jij en je vrienden onder een parasol op een terras. In je hand je favoriete cocktail. De allerlekkerste die er bestaat. Hoe je dat zo zeker weet? Omdat je ‘m zelf gemixt hebt. Het kan nu. Eerst maken we de Hooghoudt-tour en daarna mag ga je zelf aan de slag.

Onze betovergrootmoeder Grietje begon er in 1888 mee, met het proeven en mixen en uitproberen wat nou de beste smaak oplevert. En jij kunt het vandaag de dag zelf ook doen. Maak je eigen favoriete cocktail. We leren je precies hoe je die maakt. De perfecte mix met de juiste ingrediënten. Wat kies je? Jonge jenever met vlierbloesemtonic en munt en limoen? Of liever Sweet Spiced Genever met Ginger Ale en gember. Er zijn honderden mixen mogelijk. Geef er een naam aan en klaar ben je. Tijgerhaai. Groningse hot shot. Tymen’s Tornado. Wie weet, wordt jouw mix straks wel een hit. 

Het arrangement Cocktail Experience:

  • Inclusief: Welkomstdrankje, rondleiding, mix jouw eigen cocktail 
  • Duur: 2 tot 2,5 uur
  • Aantal personen: Vanaf 10 personen* (maximaal 25 pers.)
  • Prijs: 18,50 euro per persoon
  • Waar: Hooghoudtstraat 1, Groningen

 * 's Avonds en in het weekend is het minimum aantal personen 20. In overleg kunnen er groepen gecombineerd worden of maken we prijsafspraken.

Wil je graag in een kleinere groep langskomen? Dat kan! Tijdens ons 'Open Huis' ben je al vanaf 2 personen welkom. Klik hier voor meer informatie. 

Reserveer Nu

* Verplichte velden

Ook interessant

Op bezoek bij Hooghoudt

Hooghoudt 'Open Huis'

Dagje weg? Op elke laatste zondag van de maand kun je langskomen bij Hooghoudt voor een rondleiding. Een uitje waarin je samen ontdekt, proeft en geniet!

Info & reserveren
Op ontdekking

Hooghoudt Tour

De groepsrondleiding bij Hooghoudt is een ontdekkingstocht door de distilleerderij. Proef onze producten puur en in de mix! Vanaf 10 personen, 1,5 tot 2 uur.

Info & reserveren
Smaken verkennen

Hooghoudt Proeverij

Tijdens de proeverij nemen wij je mee op tour door onze distilleerderij, om daarna verschillende jenevers te gaan proeven en jouw smaak te ontdekken.

Info & reserveren
Samen ontdekken

Bedrijfsuitjes

Het leukste bedrijfsuitje in Groningen voor jou en je team boek je bij Hooghoudt. Proef, ontdek, en beleef Hooghoudt op z'n best.

Info & reserveren
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: