Bedrijfsuitjes

 

Helaas geven wij momenteel geen rondleidingen meer aan de Hooghoudtstraat 1, wél hopen we je medio maart te verwelkomen in onze nieuwe distilleerderij in Bad Nieuweschans. Hier bouwen we momenteel met onze partners aan de Graanrepubliek, een coöperatieve vereniging van ondernemers en boeren in de Dollard regio die op basis van Gronings graan producten maken. Hooghoudt gaat stoken in Bad Nieuweschans, dicht bij de boeren die voor ons diverse graansoorten op smaak telen. Korte keten, duurzaamheid, herstel van biodiversiteit én de allerbeste smaak uit Gronings graan voor de allerbeste jenevers!

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het gebouw waarin alle ondernemers hun producten gaan maken; de bakkerij, pasta makerij, brouwerij én de Hooghoudt stokerij. Klinkt goed toch?! Daarbij werken wij ook hard aan het inrichten van een weergaloze experience en klinkende horeca om jou de allerbeste ervaring te geven.

 Voor meer informatie over de openingsdatum en de mogelijkheid tot reserveren kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina. Hier zullen we de laatste informatie delen over de Graanrepubliek. Of mail naar laurens.speek@hooghoudt.nl voor het maken van een reservering.

 

18 years or
older?