Bedrijfsuitjes

 

-----

BELANGRIJK BERICHT:
Bij Hooghoudt nemen we de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers én bezoekers zeer serieus. Hierdoor is onze distilleerderij voor rondleidingen tot nader orde gesloten. 

We hopen op uw begrip voor bovenstaand besluit en hopen u natuurlijk zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen in onze distilleerderij.

-----

Tuurlijk, in Groningen is van alles te doen. Er zijn heel veel uitjes, maar het allerleukste uitje is de originele Hooghoudt Tour. Daarbij laten we je alle hoeken van onze distilleerderij zien. Ontdek hoe wij aan onze geliefde smaken komen. Noem ons eigenwijze Groningers, maar alles wat in onze flessen zit, hebben we zelf bedacht en gemaakt. Doen we al vijf generaties lang. Met de liefde die we in onze flessen stoppen, leiden we je graag rond. Een superleuk uitje om met je team of je collega’s te doen. We hebben verschillende mogelijkheden.


Arrangement Hooghoudt Tour 
De unieke Hooghoudt Tour inclusief 2 cocktails
Er zijn heel wat mensen die er speciaal voor naar Groningen komen: een spannende ontdekkingstocht door onze distilleerderij. Leuk en leerzaam. Sta er met je neus bovenop hoe wij onze dranken maken. Ontdek de pure ingrediënten en ervaar het vakmanschap. En daarna mag je er zelf twee proeven. Puur of in de mix. 

 • Duur: 1,5 tot 2 uur
 • Aantal personen: Vanaf 10 personen* (maximaal 60 pers.)
 • Prijs: 9,50 euro per persoon
 • Inclusief: Welkomstdrankje, rondleiding, twee consumpties 

Hooghoudt Tour

 

 

Arrangement Hooghoudt Proeverij
De Hooghoudt Tour met daarna een uitgebreide proeverij
We maken dezelfde ontdekkingstocht door onze distilleerderij als bij de Hooghoudt Tour, maar nu sluiten we af met een uitgebreide introductie in het professioneel proeven tijdens een jenever proeverij. Ontdek je eigen smaak. Proef de verschillen tussen onze jenevers. Zacht, stevig, kruidig, zoet. Zeg het maar. 

 • Duur: 2 tot 2,5 uur
 • Aantal personen: Vanaf 10 personen* (maximaal 30 pers.)
 • Prijs: 15,00 euro per persoon
 • Inclusief: Welkomstdrankje, rondleiding, introductiecursus proeven, proeverij met zes Hooghoudt producten

Hooghoudt Proeverij

 

 

Arrangement Cocktail Experience
Eerst de tour en dan je eigen favoriete cocktail ontwerpen
Eerst maken we de Hooghoudt-tour en daarna mag ga je zelf aan de slag. Onze betovergrootmoeder Grietje begon er in 1888 mee, met het proeven en mixen en uitproberen wat nou de beste smaak oplevert. En jij kunt het vandaag de dag zelf ook doen. Maak je eigen favoriete cocktail. We leren je precies hoe je die maakt. De perfecte mix met de juiste ingrediënten. Wat kies je? Jonge jenever met vlierbloesemtonic en munt en limoen? Of liever Sweet Spiced Genever met Ginger Ale en gember. Er zijn honderden mixen mogelijk. Geef er een naam aan en klaar ben je. Tijgerhaai. Groningse hot shot. Tymen’s Tornado. Wie weet, wordt jouw mix straks wel een hit. 

 • Duur: 2 tot 2,5 uur
 • Aantal personen: Vanaf 10 personen* (maximaal 25 pers.)
 • Prijs: 18,50 euro per persoon
 • Inclusief: Welkomstdrankje, rondleiding, mix jouw eigen cocktail 

Cocktail experience

 


Extra 
Lunch- of dinerbuffet in onze distilleerderij 
Een Hooghoudt Tour, proeverij of cocktail workshop kan bij ons ook worden gecombineerd met een lunch- of dinerbuffet (dit buffet wordt verzorgd door een externe cateraar). Er is van alles mogelijk. Zeg maar wat je wilt. Wij zorgen er samen met jou voor dat je gasten met een onvergetelijke ervaring rijker weer naar huis gaan. Prijs afhankelijk van je wensen. Vanaf 15 personen* (maximaal 30 pers.)


 * Op werkdagen na 17.00 uur en in het weekend is het minimum aantal personen 20. 

 

18 years or
older?