Voor meer informatie over het desinfecteermiddel en het plaatsen van orders kunt u mailen naar Gerard.tenWestenend@hooghoudt.nl.
Bezoek ons

Hooghoudt x Hertog Jan [VOL]

Beschrijving

Smaakmaker van Hooghoudt Laurens Speek neemt je mee in de wereld van Hertog Jan en Hooghoudt, bier ontmoet jenever. Ontdek zelf waarom bier en jenever zo'n mooie combinatie is. Proef samen verschillende Hertog Jan speciaalbieren en Hooghoudt jenevers en bepaal daarna jouw ultieme combinatie tijdens deze proeverij. 

Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en krijgt een rondleiding door onze distilleerderij. Daarna begint het echte werk: vijf Hertog Jan speciaalbieren proeven met bijpassende jenevers.

Na de proeverij is er in ons winkeltje de mogelijkheid om het Hooghoudt Grand Prestige Vatgerijpt 2019 bier en de Grand Prestige Jenever te kopen. 

Wat: Proeverij van diverse Hertog Jan speciaalbieren en verschillende Hooghoudt jenevers, om zo jouw ultieme combinatie te ontdekken
Wanneer: Woensdag 10 april 2019 
Tijd: Aanvang 19.30 uur
Waar: Hooghoudtstraat 1, Groningen
Duur: +/- 2 uren 
Prijs: €25,00 per persoon
Inclusief: Welkomstdrankje, rondleiding, vijf Hertog Jan speciaalbieren, bijpassende jenevers en heerlijke hapjes, exclusieve verkoop van de Hooghoudt editie van het Grand Prestige Vategrijpt 2019 bier en de Grand Prestige Jenever. 

De Hooghoudt x Hertog Jan proeverij is inmiddels volgeboekt. 

Sfeer Impressie

* Verplichte velden

18 years or
older?