Terug naar overzicht

Bezoek ons

Hooghoudt x Hertog Jan [VOL]

Sfeer Impressie

Beschrijving

Smaakmaker van Hooghoudt Laurens Speek neemt je mee in de wereld van Hertog Jan en Hooghoudt, bier ontmoet jenever. Ontdek zelf waarom bier en jenever zo'n mooie combinatie is. Proef samen verschillende Hertog Jan speciaalbieren en Hooghoudt jenevers en bepaal daarna jouw ultieme combinatie tijdens deze proeverij. 

Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en krijgt een rondleiding door onze distilleerderij. Daarna begint het echte werk: vijf Hertog Jan speciaalbieren proeven met bijpassende jenevers.

Na de proeverij is er in ons winkeltje de mogelijkheid om het Hooghoudt Grand Prestige Vatgerijpt 2019 bier en de Grand Prestige Jenever te kopen. 

Wat: Proeverij van diverse Hertog Jan speciaalbieren en verschillende Hooghoudt jenevers, om zo jouw ultieme combinatie te ontdekken
Wanneer: Woensdag 10 april 2019 
Tijd: Aanvang 19.30 uur
Waar: Hooghoudtstraat 1, Groningen
Duur: +/- 2 uren 
Prijs: €25,00 per persoon
Inclusief: Welkomstdrankje, rondleiding, vijf Hertog Jan speciaalbieren, bijpassende jenevers en heerlijke hapjes, exclusieve verkoop van de Hooghoudt editie van het Grand Prestige Vategrijpt 2019 bier en de Grand Prestige Jenever. 

De Hooghoudt x Hertog Jan proeverij is inmiddels volgeboekt. Ook interessant

Smaken creëren

Cocktail experience

Eerst gaan we op tour door de distilleerderij en vervolgens ga je zelf aan de slag om jouw eigen favoriete cocktail te mixen!

Info & reserveren
Op bezoek bij Hooghoudt

Hooghoudt 'Open Huis'

Dagje weg? Op elke laatste zondag van de maand kun je langskomen bij Hooghoudt voor een rondleiding. Een uitje waarin je samen ontdekt, proeft en geniet!

Info & reserveren
Op ontdekking

Hooghoudt Tour

De groepsrondleiding bij Hooghoudt is een ontdekkingstocht door de distilleerderij. Proef onze producten puur en in de mix! Vanaf 10 personen, 1,5 tot 2 uur.

Info & reserveren
Smaken verkennen

Hooghoudt Proeverij

Tijdens de proeverij nemen wij je mee op tour door onze distilleerderij, om daarna verschillende jenevers te gaan proeven en jouw smaak te ontdekken.

Info & reserveren
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: