Bezoek ons

Hooghoudt Tour

Reserveren

Beschrijving

 

-----

BELANGRIJK BERICHT:
Bij Hooghoudt nemen we de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers én bezoekers zeer serieus. Hierdoor is onze distilleerderij voor rondleidingen tot nader orde gesloten. 

We hopen op uw begrip voor bovenstaand besluit en hopen u natuurlijk zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen in onze distilleerderij.

-----

Redenen genoeg om met vrienden, collega's of familie een rondleiding te doen. Tijdens de rondleiding leer je Hooghoudt van binnen kennen. Letterlijk. Je ontdekt bijvoorbeeld onze pronkstukken uit de afgelopen 130 jaar en welke mijlpalen er zijn geweest. In de distilleerderij ervaar je hoe we aan onze geliefde smaken komen. Lageren, distilleren, huwen en extraheren; je beleeft het allemaal mee.

Natuurlijk sluit je dit arrangement af met een maximale proefervaring: een paar van onze jenevers. Genieten van een echte Hooghoudt-limonade mag en kan natuurlijk ook. We zijn benieuwd welke smaken je het lekkerste vindt.


Het arrangement Hooghoudt Tour (rondleiding):

  • Waar: Hooghoudtstraat 1, Groningen
  • Duur: 1,5 tot 2 uur
  • Aantal personen: Vanaf 10 personen*
  • Prijs: 9,50 euro per persoon
  • Inclusief: Welkomstdrankje, Rondleiding, twee consumpties

 * Op werkdagen na 17.00 uur en in het weekend is het minimum aantal personen 20. 

 Wil je graag in een kleinere groep langskomen? Dat kan! Tijdens ons 'Open Huis' ben je al vanaf 2 personen welkom. Klik hier voor meer informatie. 

Reserveren

Sfeer Impressie

''De rondleiding door Hooghoudt is prima bevallen. Het ontstaan en groei van het bedrijf was boeiend om te volgen. Het bekijken van de gebruikte materialen en productiemethode van vroeger naar nu is interessant. Ik kan iedereen aanbevelen om zich voor een rondleiding door het bedrijf op te geven.''

Jan de Jonge

* Verplichte velden