Terug naar overzicht

Bezoek ons

Hooghoudt Tour

Sfeer Impressie

Beschrijving

Redenen genoeg om met vrienden, collega's of familie een rondleiding te doen. Tijdens de rondleiding leer je Hooghoudt van binnen kennen. Letterlijk. Je ontdekt bijvoorbeeld onze pronkstukken uit de afgelopen 130 jaar en welke mijlpalen er zijn geweest. In de distilleerderij ervaar je hoe we aan onze geliefde smaken komen. Lageren, distilleren, huwen en extraheren; je beleeft het allemaal mee.

Natuurlijk sluit je dit arrangement af met een maximale proefervaring: een paar van onze jenevers. Genieten van een echte Hooghoudt-limonade mag en kan natuurlijk ook. We zijn benieuwd welke smaken je het lekkerste vindt.

Het arrangement Rondleiding:

  • Waar: Hooghoudtstraat 1, Groningen
  • Duur: 1,5 tot 2 uur
  • Aantal personen: Vanaf 10 personen*
  • Prijs: 9,50 euro per persoon
  • Inclusief: Welkomstdrankje, Rondleiding, twee consumpties

 * 's Avonds en in het weekend is het minimum aantal personen 20. In overleg kunnen er groepen gecombineerd worden of maken we prijsafspraken.

 

Reserveer Nu

* Verplichte velden

Ook interessant

Op bezoek bij Hooghoudt

Hooghoudt 'Open Huis'

Dagje weg? Op elke laatste zondag van de maand kun je langskomen bij Hooghoudt voor een rondleiding. Een uitje waarin je samen ontdekt, proeft en geniet!

Info & reserveren
Smaken verkennen

Hooghoudt Proeverij

Hooghoudt Proeverij is het arrangement van Hooghoudt om verschillende jenevers te proeven en jouw smaak te ontdekken. Een lekker uitje dus!

Info & reserveren
Culinair genieten

Hooghoudt Chef's Table

Tijdens Chef's Table neemt een chefkok onze distilleerderij over. Gewapend met passie en liefde voor eten én drinken, bereidt een topkok uit de regio een compleet 4-gangen jeneverdiner.

Info & reserveren
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: