Terug naar overzicht

Bezoek ons

Hooghoudt Chef's Table [VOL]

Sfeer Impressie

Beschrijving

Op maandag 24 juni neemt chef-kok Stefan Kollumer van Herberg Restaurant Molenrij onze distilleerderij over, dat wil je niet missen! Het wordt een bijzondere avond waarbij de chef-kok met zijn keukenbrigade niet alleen in de keuken blijft. Ga in gesprek met de chef en zijn team, deel je ervaringen en de beleving en maak zo de avond met Herberg Restaurant Molenrij nog specialer.


Stefan aan het woord: "Ons bedrijf staat voor verse, regionale en veelal biologische producten waar wij mooie gerechten mee maken en de gasten een mooie middag of avond te bezorgen. Mijn kookstijl is niet alledaags. Wij vinden het mooi om met verse ingrediënten te werken en producten waar wij veel affiniteit mee hebben, om daar met zo weinig mogelijke middelen de pure smaak naar boven te halen. Mensen een klein beetje opvoeden door de ingrediënten te gebruiken die vroeger werden gebruikt, maar eigenlijk bijna niet meer op de kaart staan terug te brengen. Experimenteren met smaken en niet alleen in eten, maar in foodparing is ook belangrijk voor ons. Gasten kunnen bij ons altijd genieten van vers gebakken brood, wat wij al in vele smaken hebben gemaakt met o.a kurkumma, bonen, bierbostel en mosterd. Onze provincie heeft zo veel te bieden, de liefde die de producenten in hun producten stoppen proberen wij terug te brengen in onze gerechten. Foodparing met bier, wijn en gedistilleerd vinden wij uitdagend en prikkelt onze gedachten om met deze dranken mooie passende gerechten te maken." 


Deze editie van Chef's Table is volgeboekt. Houd onze socials en website in de gaten voor de volgende editie! Blijf op de hoogte

* Verplichte velden

Ook interessant

Dag(deel)

Vergaderen

Een vergadering, brainstorm, inspiratiesessie of workshop? Onze huiskamer en ons Proefpunt bieden een ontspannen sfeer en veel mogelijkheden. Sluit af met een rondleiding.

Info & reserveren
Op bezoek bij Hooghoudt

Hooghoudt 'Open Huis'

Dagje weg? Op elke laatste zondag van de maand kun je langskomen bij Hooghoudt voor een rondleiding. Een uitje waarin je samen ontdekt, proeft en geniet!

Info & reserveren
Op ontdekking

Hooghoudt Tour

De groepsrondleiding bij Hooghoudt is een ontdekkingstocht door de distilleerderij. Proef onze producten puur en in de mix! Vanaf 10 personen, 1,5 tot 2 uur.

Info & reserveren
Smaken verkennen

Hooghoudt Proeverij

Tijdens de proeverij nemen wij je mee op tour door onze distilleerderij, om daarna verschillende jenevers te gaan proeven en jouw smaak te ontdekken.

Info & reserveren
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: