Terug naar overzicht

Bezoek ons

Hooghoudt Chef's Table [VOL]

Sfeer Impressie

Beschrijving

Op dinsdag 26 maart neemt chef-kok Femke Lok van restaurant Herberg de Fazant onze distilleerderij over, dat wil je niet missen! Het wordt een bijzondere avond waarbij de chef-kok met haar keukenbrigade niet alleen in de keuken blijft. Ga in gesprek met de chef en haar team, deel je ervaringen en de beleving en maak zo de avond met Herberg de Fazant nog specialer.


Femke aan het woord: "Koken is voor mij altijd weer zoeken naar nieuwe combinaties. Ik neem mensen graag mee op reis met mijn gerechten. Het proeven van een goed bereid gerecht kan een echte belevenis zijn. En dat is wat koken voor mij zo fantastisch maakt. Een bepaalde smaak kan de meest mooie herinnering weer naar boven halen en echt sfeerbepalend zijn. Vooral de specerijen en frisse smaken uit Azie, Noord-Afrika en het Midden-Oosten trekken mij aan. Gecombineerd met seizoensgebonden, biologische en duurzame producten uit de omgeving zorgt dit vaak voor een verrassend effect. En daar word ik enthousiast van. Het leuke aan de proeverijen in de Fazant is dat ik hier elk seizoen weer iets compleet nieuws neer kan zetten. Het hele concept draait om het ‘proeven’ van eten. Proeven, beleven en dit weer met onze gasten delen, dat is mijn passie." 

De Chef's Table voor dinsdag 26 maart is inmiddels volgeboekt. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief (onderaan op de homepage) om informatie te ontvangen voor de volgende editie! 
Blijf op de hoogte

* Verplichte velden

Ook interessant

Dag(deel)

Vergaderen

Een vergadering, brainstorm, inspiratiesessie of workshop? Onze huiskamer en ons Proefpunt bieden een ontspannen sfeer en veel mogelijkheden. Sluit af met een rondleiding.

Info & reserveren
Op bezoek bij Hooghoudt

Hooghoudt 'Open Huis'

Dagje weg? Op elke laatste zondag van de maand kun je langskomen bij Hooghoudt voor een rondleiding. Een uitje waarin je samen ontdekt, proeft en geniet!

Info & reserveren
Op ontdekking

Hooghoudt Tour

De groepsrondleiding bij Hooghoudt is een ontdekkingstocht door de distilleerderij. Proef onze producten puur en in de mix! Vanaf 10 personen, 1,5 tot 2 uur.

Info & reserveren
Smaken verkennen

Hooghoudt Proeverij

Tijdens de proeverij nemen wij je mee op tour door onze distilleerderij, om daarna verschillende jenevers te gaan proeven en jouw smaak te ontdekken.

Info & reserveren
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: