Terug naar overzicht

Bezoek ons

Chef's Table [VOL]

Sfeer Impressie

Beschrijving

Tijdens deze editie van Chef's Table neemt chefkok  Henrice Dijks, van bistro 't Gerecht uit Groningen onze distilleerderij over, een door de Michelin gids aanbevolen restaurant. Henrice is begonnen als leerling kok bij restaurant de Librije in Zwolle "De beste leerschool van Nederland en daarbuiten" aldus Dijks. Zijn kookstijl is gevormd door kennis en ervaring, Dijks luistert naar de natuur: "Die bepaalt wat wij koken en creëren". Sinds 2009 is Bistro 't Gerecht in bezit van een 'Bib Gourmand', uitgeroepen door Michelin. Deze waardering staat voor een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Inmiddels is hij alweer 2,5 jaar chefkok van Bistro 't Gerecht in Groningen. Op woensdag 18 oktober zal hij in onze distilleerderij een 4-gangen diner voor u koken, geïnspireerd op jenever. 

Iedere Chef's Table heeft een eigen thema en karakter. Omdat er iedere keer een andere chef op bezoek komt, is geen avond hetzelfde! Chef's Table is voor maximaal 18 gasten.

  • Wanneer: woensdag 18 oktober 2017 
  • Ontvangst: 18:30
  • Chef-kok: Henrice Dijks (chefkok Bistro 't Gerecht)
  • Waar: Familie Distilleerderij Hooghoudt, Hooghoudtstraat 1 te Groningen
  • Prijs: €60,00 all-in
  • Wat: welkomstdrankje, rondleiding door de distilleerderij, fantastisch 4-gangen menu, begeleidende jenevers (water en wijn behoren ook tot de mogelijkheden), koffie met friandises en likeuren. En dit alles aan een grote gezamenlijke tafel in onze gezellige proefruimte.

 DEZE EDITIE VAN CHEF'S TABLE IS VOLGEBOEKT. OP DONDERDAG 16 NOVEMBER ORGANISEREN WE DE VOLGENDE EDITIE. MEER INFO KOMT Z.S.M. ONLINEOok interessant

Op bezoek bij Hooghoudt

'Open Huis'

Dagje weg? Op elke laatste zondag van de maand kun je langskomen bij Hooghoudt voor een rondleiding. Een uitje waarin je samen ontdekt, proeft en geniet!

Info & reserveren
Op ontdekking

Groepsrondleiding

De groepsrondleiding bij Hooghoudt is een ontdekkingstocht door de distilleerderij. Proef onze producten puur en in de mix! Vanaf 15 personen, 1,5 tot 2 uur.

Info & reserveren
Hofleverancier
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: