Kom langs bij

Distilleerderij Hooghoudt

Zin in een leuk dagje weg met vrienden of familie? Kom langs in onze distilleerderij voor een rondleiding, workshop, een gezellig uitje of bijzonder vrijgezellenfeest. 

Kies je favoriete Hooghoudt ervaring

We kunnen je wel van alles vertellen, maar het is natuurlijk veel leuker (en lekkerder!) om Hooghoudt écht te ontdekken. We bieden verschillende arrangementen om te proeven en om de distilleerderij te ervaren. Zo kun je uitgebreid proeven met vrienden of culinair genieten van bijvoorbeeld Chef's Table. 

Op ontdekking

Hooghoudt Tour

De groepsrondleiding bij Hooghoudt is een ontdekkingstocht door de distilleerderij. Proef onze producten puur en in de mix! Vanaf 15 personen, 1,5 tot 2 uur.

Info & reserveren
Smaken verkennen

Hooghoudt Proeverij

Hooghoudt Proeverij is het arrangement van Hooghoudt om verschillende jenevers, kruidenbitters of likeuren te proeven en jouw smaak te ontdekken. Een lekker uitje dus!

Info & reserveren
Culinair genieten

Chef's Table

Tijdens Chef's Table neemt een chefkok onze distilleerderij over. Gewapend met passie en liefde voor eten én drinken, bereidt een topkok uit de regio een compleet 4-gangen jeneverdiner.

Info & reserveren
Op bezoek bij Hooghoudt

'Open Huis'

Dagje weg? Op elke laatste zondag van de maand kun je langskomen bij Hooghoudt voor een rondleiding. Een uitje waarin je samen ontdekt, proeft en geniet!

Info & reserveren

Bezoek de shop

Bezoek de shop

Onze Hooghoudt shop is gelegen naast de distilleerderij. Je ontdekt er tal van artikelen: geschenkverpakkingen, handige gadgets zoals openers en drinktuitjes, maar natuurlijk ook al onze jenevers, fruitjenevers, bitters, likeuren en siropen. Dan kun je thuis ook van de heerlijkste Hooghoudt-producten genieten!

Onze shop bezoeken? Reserveer nu een rondleiding of meld je aan voor onze open dag. Onze shop zal dan geopend zijn voor bezoekers.

Route

hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: