Kom langs bij

Distilleerderij Hooghoudt

Zin in een dagje weg met vrienden of familie? Kom langs in onze distilleerderij voor een rondleiding, workshop of gezellig uitje met je team of bedrijf.

Kies je favoriete Hooghoudt ervaring

We kunnen je wel van alles vertellen, maar het is natuurlijk veel leuker (en lekkerder!) om Hooghoudt écht te ontdekken. We bieden verschillende arrangementen om te proeven en om de distilleerderij te ervaren. Zo kun je uitgebreid proeven met vrienden of culinair genieten van bijvoorbeeld Chef's Table. 

Op ontdekking

Hooghoudt Tour

De groepsrondleiding bij Hooghoudt is een ontdekkingstocht door de distilleerderij. Proef onze producten puur en in de mix! Vanaf 10 personen, 1,5 tot 2 uur.

Info & reserveren
Smaken verkennen

Hooghoudt Proeverij

Hooghoudt Proeverij is het arrangement van Hooghoudt om verschillende jenevers te proeven en jouw smaak te ontdekken. Een lekker uitje dus!

Info & reserveren
Op proeftocht

Zomeruitjes

Op vakantie in Groningen of eindelijk eens tijd? Een perfect moment voor een Hooghoudt zomeruitje! Ga mee op rondleiding in onze distilleerderij en ontdek hoe we aan onze geliefde smaken komen.

Info & reserveren
Op bezoek bij Hooghoudt

Hooghoudt 'Open Huis'

Dagje weg? Op elke laatste zondag van de maand kun je langskomen bij Hooghoudt voor een rondleiding. Een uitje waarin je samen ontdekt, proeft en geniet!

Info & reserveren

Bezoek de shop

Bezoek de shop

Onze Hooghoudt shop is gelegen naast de distilleerderij. Je ontdekt er tal van artikelen: geschenkverpakkingen, handige gadgets zoals openers en drinktuitjes, maar natuurlijk ook al onze jenevers, fruitjenevers, bitters, likeuren en siropen. Dan kun je thuis ook van de heerlijkste Hooghoudt-producten genieten!

Onze shop bezoeken? Reserveer nu een rondleiding of meld je aan voor onze open dag. Onze shop zal dan geopend zijn voor bezoekers.

Route

hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: