Kom langs bij

Distilleerderij Hooghoudt

Zin in een leuk dagje weg met vrienden of familie? Kom langs in onze distilleerderij voor een rondleiding, workshop, een gezellig uitje of bijzonder vrijgezellenfeest. 

Kies je favoriete Hooghoudt ervaring

We kunnen je wel van alles vertellen, maar het is natuurlijk veel leuker (en lekkerder!) om Hooghoudt écht te ontdekken. We bieden verschillende arrangementen om te proeven en om de distilleerderij te ervaren. Zo kun je uitgebreid proeven met vrienden of culinair genieten van bijvoorbeeld Chef's Table. 

Op bezoek bij Hooghoudt

'Open Huis'

Dagje weg? Op elke laatste zondag van de maand kun je langskomen bij Hooghoudt voor een rondleiding. Een uitje waarin je samen ontdekt, proeft en geniet!

Info & reserveren
Smaken verkennen

Hooghoudt Proeverij

Hooghoudt Proeverij is het arrangement van Hooghoudt om verschillende jenevers, kruidenbitters of likeuren te proeven en jouw smaak te ontdekken. Een lekker uitje dus!

Info & reserveren
Culinair genieten

Chef's Table

Tijdens Chef's Table neemt een chefkok onze distilleerderij over. Gewapend met passie en liefde voor eten én drinken, bereidt een topkok uit de regio een compleet 4-gangen jeneverdiner.

Info & reserveren
Op ontdekking

Groepsrondleiding

De groepsrondleiding bij Hooghoudt is een ontdekkingstocht door de distilleerderij. Proef onze producten puur en in de mix! Vanaf 15 personen, 1,5 tot 2 uur.

Info & reserveren
Dag(deel)

Vergaderen

Een vergadering, brainstorm, inspiratiesessie of workshop? Onze huiskamer en ons Proefpunt bieden een ontspannen sfeer en veel mogelijkheden. Sluit af met een rondleiding.

Info & reserveren

Bezoek de shop

Bezoek de shop

Onze Hooghoudt shop is gelegen naast de distilleerderij. Je ontdekt er tal van artikelen: geschenkverpakkingen, handige gadgets zoals openers en drinktuitjes, maar natuurlijk ook al onze jenevers, fruitjenevers, bitters, likeuren en siropen. Dan kun je thuis ook van de heerlijkste Hooghoudt-producten genieten!

Route

Hofleverancier
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: